Big Big Train pripravljajo filmski dokumentarec “Journey Of The Passengers”

Big Big Train 2020
0 29

Big Big Train – britanski progresivni rockerji-, se pripravljajo na izid dokumentarnega filma z nazivom Journey Of The Passangers, ki temelji na prigodah njihove turneje imenovane “UK Grand Tour”, ki so jo izpeljali leta 2019. Na voljo je krajši promocijski video, ki ga lahko preverite spodaj.

Dolgometražni filmski dokumentarec “Journey Of The Passengers”, ki ga je produciral Philip Briddon, vsebuje tudi intervju s članom skupine Gregom Spawtonom, prav tako pa je poln izjav obiskovalcev oziroma privržencev skupine, ki so si ogledali kakega od koncertov skupine na tej britanski turneji. Film vsebuje tudi koncertne posnetke, ki izvirajo izšestih prizorišč turneje, pa tudi vajo, ki jo je skupina izpeljala v famoznem studiu Petra Gabriela Real World.
 
Film, ki bo dolg skupaj dve uri, bo izhajal v šestih ločenih epizodah. Izid vsake med njimi je datiran na vikend, prvi del pa bo dostopen 20. 8. 2021. .

Dokument “Journey Of The Passengers” je ujel trenutek v času, edinstveno interakcijo med skupino in njenimi privrženci – del zgodbe iz življenja skupine in koncertne scene, ki navadno ostane očem zakrit.

Big Big Train bodo 30. 7. 2021, pri založbi English Electric Recordings izdali nov studijski album z naslovom “Common Ground”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki