Blackmore’s Night predstavljajo “Nature’s Light” video!

Blackmore's Night 2020
0 51

Blackmore’s Night, skupina ki sta jo leta 1997 so-ustanovila kitarska ikona Richie Blackmore in njegova življenjska družica Candice Night, bodo 12. 3. 2021 izdali svoj novi in skupno enajsti studijski album z naslovom “Nature’s Light”. Na voljo je že single in video za naslovno skladbo albuma, ki ga lahko preverite spodaj.

“Nature’s Light” bo izšel pri založbi earMUSIC. Deset skladb novega albuma prinaša nov tipični Blackmore’s Night slog in zvok, ki ga od nekdaj zastopa uspešna mešanica tradicionalne ljudske glasbe iz časov renesanse, ki je navdahnjena nad miti in legendami pradavnih dni.

Tankočutne balade, kot je nova verzija skladbe Wish You Were Here, tlakujejo pot do osrčja magičnih pripovedk, ki so ujete v skladbah Four Winds in The Twisted Oak. Na albumu najdemo tudi dve instrumentalni točki, in sicer Darker Shade Of Black in Der letzte Musketier, na katerih Blackomoreova kitarska edinstvenost zasije s še posebno intenziteto.

“Nature’s Light” bo dostopen v več formatih: digitalno, kot enojni vinil, ter CD. Dostopen bo tudi v količinsko omejeni varieteti dvojnega CD-ja.

Seznam skladb na album “Nature’s Light” se glasi:
01. Once Upon December
02. Four Winds
03. Feather In The Wind
04. Darker Shade Of Black (instrumental)
05. The Twisted Oak
06. Nature’s Light
07. Der Letzte Musketier (instrumental)
08. Wish You Were Here (2021)
09. Going To The Faire
10. Second Element


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki