Bon Jovi predstavljajo “Do What You Can” besedilni video

0 65

Skladba Do What You Can je rezultat sodelovanja med Jonom bon Jovijem in njegovimi privrženci in bo vključena na prihajajoči novi “Bon Jovi 2020” studijski album.

Jon Bon Jovi je sprva napisal in posnel prvi verz in refren, potem pa je že v letošnjem marcu pozval svoje ljubitelje, naj prispevajo svoje zgodbe v času pandemske osamitve, kar je vključil v finaliziranje skladbe.

Video lahko predvajate spodaj.

“Bon Jovi 2020”, bo album družbenokritičnega orisa dogodkov v letošnjem letu na globalni ravni in bo podal pretresljivo historično revizijo teh dogodkov. Ves izkupiček od dolpotega že izdanega videa in singla za skladbo American Reckoning” bo namenjen dobrodelni kampanji zbiranja pomoči imenovani “Bryan Stevenson’s Equal Justice”, ki se zaključi s 31. 12. 2020.

Album “Bon Jovi: 2020” bi moral iziti 15. 5. 2020, a je bil datum izida zavoljo izbruha Covid-19 pandemije zamaknjen na letošnjo jesen.

Bon Jovi: Bon Jovi 2020
1. Limitless
2. Do What You Can
3. American Reckoning
4. Beautiful Drug
5. Story Of Love
6. Let It Rain
7. Lower The Flag
8. Blood In The Water
9. Brothers in Arms
10. Unbroken


Bon Jovi – Do What You Can (besedilni video)
Bon Jovi – “American Reckoning” (besedilni video)
“Bon Jovi 2020” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki