Styx predstavljajo novi video za skladbo “Brave New World”

0 64

Styx, ikonski ameriški arena rockerji, predstavljajo novi video za skladbo “Brave New World”, ki izhaja iz istoimenskega albuma, ki so ga Styx izdali leta 1999.

Styx so v zvezi s tem podali sledečo uradno izjavo: ” Leta 1999 smo izdali naš 13. studijski album “Brave New World”. Enaindvajset let kasneje smo ustvarili zanj novi video in komaj čakamo, da vam ga lahko predstavimo!”

Bolj pomembno od izdanega videa je to, da se Styx trenutno intenzivno ukvarjajo s snemanjem novega studijskega albuma, ki bo nasledil v juniju 2017 izdani predhodnik “The Mission”. To je bil prvi studijski album skupine po 14. letih, posnet v nashvilskem studiu Blackbird, za producentskim krmilom pa je stal s skupino Will Evankovich, ki je so-avtor tudi nekaterih kompozicij in član skupine The Guess Who.

Bobnar Todd Sucherman, ki je v letošnjem maju izdal svoj prvi samostojni studijski album “Last Flight Home“, je povedal, da se novi album nagiba definitivno proti progresivnemu značaju, obenem pa ohranja poudarek na velikih melodijah in refrenskih napevih.

Skozi pozna sedemdeseta in zgodnja osemdeseta so Styx izdali štiri studijske albume, ki se prodali v več kot dveh milijonih kopij in sicer: “The Grand Illusion” (1977), “Pieces Of Eight” (1978), “Cornerstone” (1979) in “Paradise Theatre” (1981). Leta 1999 je moral originalni pevec, klaviaturist in komponist Dennis DeYoung na željo skupine, le to zapustiti. Še istega leta ga je pri Styx zamenjal Lawrence Gowan.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki