Bruce Dickinson predstavlja single in video “Rain On The Graves”

foto: John McMurtrie 2023
0 91

Bruce Dickinson, prvo grlo ikonskih Iron Maiden, predstavlja single in video Rain On the Graves, ki ga lahko preverite spodaj.

Video za novi single je režiral Ryan Mackfall, ki je poskrbel že režijo videa prvega singla Afterglow of Ragnarok. Slednjega je Dickinson predstavil v začetku lanskega decembra.

Novi single bo uvrščen na prihajajoči novi studijski album znamenitega pevca z naslovom “The Mandrake Project”, ki izide 1. 3. 2024 pri založbi BMG. Za produkcijo novega albuma sta poskrbela Roy Z in Bruce Dickinson. Roy Z je znova sodeloval tudi v procesu komponiranja novega materiala.

Album “The Mandrake Project” je bil v večjem delu posnet v losangeleškem studiu Doom Room. Za snemanje je poskrbel Roy Z, ki je prijel v roko tudi kitaro in bas kitaro. Sodelujoča glasbenika pri nastajanju albuma “The Mandrake Project” pa sta bila še klaviaturist Mistheria in bobnar Dave Moreno. Ta dva glasbenika sta sodelovala z Dickinsonom že na predhodnem albumu “Tyranny Of Souls”, ki je izšel leta 2005.

Bruce Dickinson je pred časom obelodanil datume nove evropske turneje. 13. 7. 2024 se bo mdr. ustavil tudi v zagrebški dvorani Hala.

Album “The Mandrake Project” bo dostopen v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “The Mandrake Project” je sledeč:
1. Afterglow Of Ragnarok
2. Many Doors To Hell
3. Rain On The Graves
4. Resurrection Men
5. Fingers In The Wounds
6. Eternity Has Failed
7. Mistress Of Mercy
8. Face In The Mirror
9. Shadow Of The Gods
10. Sonata (Immortal Beloved)

Več o Bruceu Dickinsonu:
Instagram: https://brucedickinson.lnk.to/instagr…
YouTube: https://brucedickinson.lnk.to/youtubeID
Spotify: https://brucedickinson.lnk.to/spotifyID
Apple Music: https://brucedickinson.lnk.to/applemu…


Bruce Dickionson – “The Mandrake Project” (BMG, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki