Bryan Adams predstavlja single in video “Someone’s Daughter, Someone’s Son”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2022
0 70

Bryan Adams, sloviti kanadski kantavtor in romantični rocker, predstavlja skladbo Someone’s Daughter, Someone’s Son. Skladbo, ki jo spremlja tudi video in jo lahko preverite spodaj, je Bryan napisal za dokumentarni film z istim naslovom.

Dokumentarni film je posvečen življenju režiserja Lorne Tuckerja, ki se je preživljal v najstniških letih po londonskih ulicah. Film ponuja uvid v življenje brezdomcev in kliče k akciji s sporočilom, da lahko s skupni močmi pripomoremo h končanju brezdomstva.

O tem kako se lahko vključite zraven, izveste več z obiskom sledeče strani:
https://www.someonesdaughterfilm.org

Še več o vsem kako pomagati ljudem v stiski lahko poiščete na:
https://centrepoint.org.uk/
https://www.bigissue.com/

Režiser filma je Lorna Tucker. Film sta producirala Claire Lewis in Christopher Hird za Rugforce Films Limited. Uredil ga je David Potter. Za distribucijo so poskrbeli pri Dartmouth Films.

Video za single Somenone’s Daughter, Someone’s Son, je režiral Bryan Adams. Uredil ga je Jason Christopher Myers. Avtorja skladbe sta Bryan Adams in Mutt Lange. Skladbo sta posnela Hayden Watson in Olle Romo. Za miks skladbe je poskrbel Hayden Watson v vancouvrskem studiu Warehouse.

Na fotografiji: Bryan Adams med nastopom 4. 12. 2022 v ljubljanski Areni Stožice (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega spektakla lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki