Category 7 predstavljajo video in single “Exhausted”

foto: Rob Shotwell 2024
0 33

Category 7, nova heavy metal formacija združena na ramenih kvinteta superzvezdnikov ameriškega thrash metala, ki so John Bush (Armored Saint, Anthrax), Mike Orlando (Adrenaline Mob, Sonic Universe, Noturnall), Phil Demmel (Machine Head, Kerry King, Vio-Lence), Jack Gibson (Exodus) in Jason Bittner (Shadows Fall, Overkill), predstavlja novi single in video za skladbo Exhausted.

Skladba Exhausted izhaja iz prihajajočega istoimenskega prvenca petih Konanov ‘nazobčanih’ metal prostranstev, ki bo ugledal luč sveta 26. 7. 2024, pri založbi Metal Blade Records.

Album “Category 7” naj bi po napovedih založbe in skupine dostavljal mešanico prvin thrash metala, punk-metala in tradicionalnih N.W.O.B.H.M. pridobitev klasičnih dni, ko je bil heavy metal še ‘kričav pobalin’.

“Category 7” je produciral, inženiral, miksal in masteriziral Mike Orlando v studiu Sonic Stomp, Naslovnico je oblikoval Carlos Fides, ki je oblikoval v preteklosti naslovnice albumov skupin, kot mdr. Angra, Evergrey, in Kamelot.

“Category 7” bo dostopen v vseh formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Category 7” je sledeč:
1. In Stitches
2. Land I Used To Love
3. Apple Of Discord
4. Exhausted
5. Runaway Truck
6. White Flags And Bayonets
7. Mousetrap
8. Waver At The Breaking Point
9. Through Pink Eyes
10. Etter Stormen


Category 7 – “Category 7” (Metal Blade Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki