Celestial Son predstavljajo video in single  “Interstellar Intercourse” (ft. Gavin Harrison)

Celestial Son 2022 (promo/press)
0 93

Celestial Son, danski elektronsko-progresivnorockovski trio, je na svoj You Tube kanal naložil video za novi single  Interstellar Intercourse, ki ga lahko predvajate spodaj. Novi single izhaja iz prihajajočega novega studijskega albuma skupine “Planetaria”, ki bo izšel še pred koncem letošnjega leta. Skupina je označila substanco novega singla kot ‘melodični ‘sinth wave’ pop rock’.

Vokalist in komponist skupine Rasmus Sjøgren (hkrati tudi producent albuma “Planetaria”) razlaga, da se sporočila skladb nanašajo na ljubezen, ki je lahko bodisi pobeg ali odrešitev.

Na novem albumu sodeluje s skupino tudi bobnar Gavin Harrison (King Crimson, Porcupine Tree, The Pineapple Thief). Celestial Son so pred časom predstavili single Avian Heart s Harrisonom na bobnih (spodaj).

Novi album bo izšel 4. 11. 2022 pri založbi Prime Collective in ga lahko že prednaročite (dostopen bo v različnih formatih). Naslovnico za album sta ustvarila Lasse Hoile in Carl Glover (spodaj). Za končni zvočni miks albuma je poskrbel Chris Kreutzfeld.

Celestial Son so bili ustanovljeni leta 2003. Do tega dne so izdali EP “Misanthropia” (2007), temu pa sta sledila studijska albuma “Doors Of Perception” (2011) in “Saturn’s Return” (2015).

Znan je seznam skladb na albumu “Planetaria”:
1. Rise of a Cosmic Dragon
2. Fakir
3. Lord of Karma
4. Interstellar Intercourse
5. sound(E)scape
6. City of Man
7. Qi
8. Dawn at the Planetarium
9. Reen
10. Negative Gas
11. Avian Heart

Več o Celestial Son:
https://www.facebook.com/celestialson
https://www.instagram.com/celestialson/
https://www.tiktok.com/@celestial_son
https://www.youtube.com/celestialson
http://www.celestialson.com
/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki