Chalice of Sin predstavljajo single “The Show”

Frontiers Music Srl. 2020
0 24

Chalice of Sin, ameriška heavy metal skupina, ki črpa navdih iz pridobitev tradicionalne šole starega ameriškega metala (npr. zgodnji Savatage, Crimson Glory, in/ali Metal Church) in jo vodi vokalist Wade Black (Crimson Glory, Seven Witches, Leatherwolf), predstavlja novi single za skladbo The Show (spodaj).

Single The Show se nahaja na istoimenskem studijskem prvencu skupine, ki je izšel danes pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Wade Black je dobro znano ime na prizorišču heavy metala, zlasti tistega klasične ameriške branže. V karieri je prepeval pri Crimson Glory (z njimi je posnel zadnji album “Astronomica” iz leta 1999), Seven Witches (skupina nekdanjega Savatage kitarista Jacka Frosta), Leatherwolf, Leash Law in War of Thrones. Black se je sicer prvič predstavil metalski komuni potem, ko je leta 1990 stopil na prizorišče s svojo v skupino Lucian Blaque, ki je delovala do leta 1995. Po razpustitvi Lucian Blaque, je Wade Black deloval kot inštruktor vokalnih tehnik na glasbenem konzervatoriju v floridski Tampi. glede na to, da je s peresno lahko to premagoval razpon treh in več oktav, je bil kmalu zaželen za inštruktorja več različnih glasbenih žanrov.

Seznam skladb na “Chalice Of Sin” se glasi:
1. Chalice Of Sin
2. Great Escare
3. Whisky
4. Miracle
5. Sacred Shrine
6. Ashes Of The Black Rose
7. Through The Eyes Of A Child
8. I Stand
9. The Show
10. The Fight
11. Nightmare

Zasedba:
Wade Black – vokal
Martin Jepsen Andersen – kitara
Alessandro Del Vecchio – bas kitara, klaviature
Mirkko De Maio – bobni

https://www.facebook.com/ChaliceOfSin

#ChaliceOfSin #WadeBlack #HeavyMetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki