Cirith Ungol predstavljajo besedilni video in single “Looking Glass”

Cirith Ungol 2023 (press/promo) via Bandcamp
0 51

Cirith Ungol, kultni epski doom heavy metalci iz Kalifornije, bodo 20. 10. 2023 izdali nov studijski album z naslovom Dark Parade. Izid je napovedan pri založbi Metal Blade Records.

Spodaj je na voljo drugi single s prihajajočega albuma legendarnih veteranov iz mesta Ventura (Kalifornija) za skladbo Looking Glass, ki je opremljen tudi z besedilnim videom in ga lahko preverite spodaj. Cirith Ungol so sredi letošnjega septembra napovedali novi album s prvim in vodilnim singlom Velocity (S.E.P.).

“Dark Parade” bo tako skupno šesti studijski album skupine, ki je reaktivirala svoje aktivnosti leta 2015. Material za novi album je pričel nastajati takoj po izidu povratniškega albuma “Forever Black” leta 2020. Na novi album skupine je bilo treba čakati malo dlje, kot so Cirith Ungol sprva načrtovali, saj jim je znatno prekrižal načrte dobro znani scenarij pandemije.

Album “Dark Parade” bo dostopen v različnih formatih in ga je že mogoče prednaročiti.

Seznam skladb na “Dark Parade” se glasi:
1. Velocity (S.E.P.)
2. Relentless
3. Sailor on the Seas of Fate
4. Sacrifice
5. Looking Glass
6. Dark Parade
7. Distant Shadows
8. Down Below

Več o Cirith Ungol:
https://www.facebook.com/cirithungolo…
https://www.instagram.com/cirithungol…
https://twitter.com/cirithu


Cirith Ungol – “Dark Parade” (Metal Blade Records, 2023
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki