Clutch predstavljajo video in single “Slaughter Beach”!

foto: Dan Winters 2022
0 94

Clutch, ameriška stoner rock inštitucija iz Marylanda, napoveduje za 16. 9. 2022 svoj trinajsti studijski album “Sunrise On Slaughter Beach”, ki bo izšel pri založbi Weathermaker Music.

Spodaj je na voljo novi single in video za skladbo Slaughter Beach. Vokalist skupine Neil Fallon pravi v zvezi z novim singlom sledeče: “Besedilo za ‘Slaughter Beach’ je bilo navdahnjeno po enem izmed sprehodov v poznih nočnih urah vzdolž južne obale Delaware zaliva. Tam se namreč dogajajo čudne stvari.”

Video je režiral David Brodsky.

Glede na uradni promocijski tekst vezan na albumu, si lahko ljubitelji skupine obetajo vse tisto, po čemer slovi veličina skupine obenem pa se lahko nadejajo kreativnih novosti s katerimi odmerjajo Clutch novo epopejo v svoji glasbeni evoluciji.

Udarne nove skladbe “Red Alert (Boss Metal Zone)”, “Nosferatu Madre”, “Skeletons On Mars”, “Jackhammer Our Names” in “Mercy Brown” zavzemajo po svoji glasbeni naravi mesto vštric dobro znanim Clutch klasikam.

Album je bil posnet v studiu The Magpie Cage Recording (Baltimore, Maryland), album je miksal in produciral z Grammyjem nominirani Tom Dalgety (Ghost, Royal Blood, Pixies), poleg je sodeloval tudi zvočni inženir J Robbins (Jawbreaker, Against Me!, The Sword).

Seznam skladb na albumu “Sunrise On Slaughter Beach” se glasi
01. Red Alert (Boss Metal Zone)
02. Slaughter Beach
03. Mountain Of Bone
04. Nosferatu Madre
05. Mercy Brown
06. We Strive For Excellence
07. Skeletons On Mars
08. Three Golden Horns
09. Jackhammer Our Names

Clutch so:
Neil Fallon – vokal, ritem kitara, orglice, klaviature
Tim Sult – kitara
Dan Maines – bas kitara
Jean-Paul Gaster – bobni, tolkala


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki