Coheed And Cambria predstavljajo video “A Disappearing Act”

foto: Alexandra Gavillet 2021
0 20

Coheed And Cambria, ameriški progresivnorockovski kvartet, predstavlja novi video za skladbo A Disappearing Act, ki ga lahko preverite spodaj.

Skladba v kateri vodja skupine Claudio Sanchez zamenja svojega Gibson Explorerja za šelesteči sintetizator, izhaja iz nedavno izdanega studijskega albuma “Vaxis II: A Window Of The Waking Mind”.

Novi video je režiral Max Moore, v njem pa nastopajo Coheed and Cambria na zabavi v podzemnem brlogu hudobca Candelarie, vodje sindikata črnega trga poznanega kot The Liars Club, ki je hkrati glavni negativec v zgodbi Vaxis II.

Na “Vaxis II: A Window of the Waking Mind” se je kreator zgodbe na albumu Claudio Sanchez vrnil k “The Amory Wars” konceptu. Gre za drugi izmed petih medsebojno prepletenih in povezanih delov celotne zgodbe, ki prikazuje bežeči mladi par pred silami tiranije.

Album “Vaxis II: A Window of the Waking Mind” lahko naročite TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki