Coney Hatch predstavljajo “Live From The El Mocambo”

CONEY HATCH
0 19

Coney Hatch – ikonski kanadski hardrockerji-, bodo izdali svoj prvi koncertni dokument. Gre za dvojni vinil “Live From The El Mocambo”, ki izhaja iz koncertnega nastopa skupine. Ta je bil predvajan na medmrežju 3. 10. 2020. Koncertni dokument je količinsko omejen in bo izdan kot uradni ‘bootleg’, v samozaložbi skupine.

Coney Hatch, ki jih zastopajo: Carl Dixon (kitara, vokal), Andy Curran (bas kitara, vokal), Dave Ketchum (bobni, vokal) in Sean Kelly (kitara, vokal), so poskrbeli za nekakšen ‘best of’ repertoar, ki vsebuje priljubljene točke oziroma klasike skupine iz albumov “Coney Hatch” (1982), “Outa Hand (1983)” in “Friction” (1985), kot tudi novejšega “Coney Hatch Four” (2017).

Posnetek vsebuje petnajst skladb, za produkcijo je poskrbel Doug McClement, za zvočni miks pa Vic Florencia. Oba zvočna inženirja sta sicer prejemnika Juno nagrad (kanadska različica Grammyja).

Coney Hatch so na sceno prodrli s prvencem “Coney Hatch” leta 1982, ki je prinesel skupini tri radijske hite Devil’s Deck, Monkey Bars in Hey Operator, ki so vsi po vrsti postali del železnega repertoarja koncertnih nastopov skupine. Ta album je skupini prinesel tudi najvišjo uvrstitev na glasbenih lestvicah Kanade in zlati certifikat.

Coney Hatch – “Live From The El Mocambo”:
Stran A
1. We Got The Night
2. Stand Up
3. First Time For Everything
4. Wrong Side Of Town

Stran B
5. She’s Gone
6. Boys Club
7. Don’t Say Make Me
8. Some Like It Hot

Stran C
9. Hey Operator
10. Blown Away
11. Fallen Angel

Stran D
12. Devil’s Deck
13. Monkey Bars
14. Marseilles
15. No Sleep Tonight


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki