Crystal Coffin predstavljajo video in single “Cryogenesis”

Crystal Coffin 2023 (press/promo) via Bandcamp
0 29

Crystal Coffin, melodični black metalci iz kanadskega Vancouvra in delujoči od leta 2017, predstavljajo novi single (in video) za skladbo Cryogenesis iz njihovega novega in skupno tretjega studijskega albuma “The Curse of Immortality”, ki je napovedan za 31. 10. 2023, pri založbi A Beast in the Field.

Album “The Curse of Immortality” vsebuje 43 minut nove glasbe, naslovnico zanj je prispeval član Crystal Coffin Lenkyn Ostapovich in ga je že mogoče prednaročiti v različnih formatih.

V glasbenem oziru je novi album mračen, navit, oster in hiter od vsega, kar so Crystal Coffin posneli in izdali do tega dne. Album osmih skladb vsebuje mračen koncept.

Glavni junak pristane v rehabilitacijskem centru zaradi neuspelih poskusov samomora. V tem istem centru pa medicinsko osebje ponoči, skrito v sobanah podtalja in pred očmi javnosti, eksperimentira na nezavestnih pacientih. Tako se pripeti, da postane glavni junak koncepta albuma na podlagi eksperimentov kombiniranja kriogenetike, obredov okulta – nad čemer bdi tudi budno oko države, proti svoji volji tudi sam žrtev, obenem pa prvi uspešno zaključeni primer, ki postane nesmrten.

Album”The Curse of Immortality” je miksal Jesse Gander February v letošnjem aprilu v studiu Raincity Recorders (Vancouver, Kanada). Album so producirali Crystal Coffin. Za masterizacijo zvoka je poskrbel Stuart McKillop v studiu Railtown Mastering.

Seznam skladb na albumu “The Curse of Immortality”:
1. Shadows Never Cast
2. The Undead
3. The Vortex of Earth and Death
4. Final Breaths
5. Cryogenesis
6. Rise
7. Leviathans Encased
8. The Closing of the Crystal Coffin

Več o Crystal Coffin:
Uradna spletna stran – https://crystal-coffin.com
Spotify – https://open.spotify.com/artist/5n2J8…
Bandcamp https://crystalcoffin.bandcamp.com/
Prodaja uradnih artiklov – https://crystalcoffin.bandcamp.com/merch


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki