Crystal Lake, Noise Maker In Shadows širijo dobrodelni projekt Future Foundation na Evropo!

foto: DENIS PARADIŽ 2019
0 774

Crystal Lake, Noise Maker in Shadows, moderne japonske metal zasedbe, ki so se konec lanskega oktobra združile v dobrodelni projekt Future Foundation, da posnamejo skupni single za skladbo Down, so na svojem You Tube kanalu omogočili predvajanje celotnega videa in singla (spodaj).

Kot namiguje ime, je namen zbiranje denarne pomoči od prodaje singla, bodo Future Foundation v celoti donirali tistim koncertnim prizoriščem na Japonskem, ki so skupinam Crystal Lake, Noise Maker in Shadows, med prvimi omogočili, da so lahko pričeli predstavljati svojo glasbo na svojih koncertnih nastopih. Na tak način bodo zagotovili obstoj teh koncertnih prizorišč in njihovo delovanje tudi v prihodnje.

Samo v petih urah po začetku kampanje so nabrali 3.000.000 japonskih jenov kar znaša približno 30.000€, trenutno pa so blizu številke 95.000.000 japonskih jenov (približno 750.000€). Še pred koncem oktobra 2020 so zbrali milijon ameriških dolarjev. Do 20. 3. 2021 so Future Foundation zbrali 5 milijonov ameriških dolarjev.

Za promocijo glasbe zgoraj naštetih skupin skrbijo v naši regiji pri Mikarin Records Adria (Društvo Touhou), kjer navdušeno sporočajo, da je SAZAS po več kot šestih mesecih od izida skladbe Down, dodelil avtorske pravice, kar pomeni, da je odslej ta skladba na voljo oziroma dosegljiva tudi na slovenskih ‘streaming’ platformah (Spotify, Youtube, Deezer,…).

Dobrodelna kampanja zbiranja denarja se tako širi po novem tudi na evropska koncertna prizorišča in za evropske koncertne delavce.

Pred nekaj dnevi so Crystal Lake, ki bi morali kreniti na novo evropsko turnejo, le to, zaradi ‘pandemije’, bili ponovno prisiljeni odpovedati.

Na fotografiji: Crystal Lake med nastopom na Dunaju v sklopu turneje Never Say Die, dne 21. 11. 2019 (RockLine fotoarhiv 2006-2021, foto: Denis Paradiž, vse pravice pridržane). Celotno reportažo si lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki