Dennis DeYoung napoveduje album “26 East: Vol 2”

DENNIS DEYOUNG 2020
0 100

Dennis DeYoung, nekdanji pevec in klaviaturist ameriških rock ikon Styx, se vrača z novim albumom “26 East: Vol 2”. Čeprav ni uradno zunaj datuma njegovega izida, pa je že znano, da bo album izšel pri založbi Frontiers Music Srl., ter da je DeYoung za prvi single albuma izbral skladbo Isle of Misanthrope, ki bo izšel 7. 4. 2021. Zakaj tak datum? Ker je to DeYoungov rojstni datum DeYoung je sicer letnik rojstva 1947.

Razen štirih skladb, ki jih je skomponiral Jim Peterik, je avtor celotne nove glasbe DeYoung. Hello Goodbye ni priredba The Beatles, pač pa povsem nova skladba. DeYoung poudarja, da bo “26 East: Vol 2” njegov zadnji album. Glasbenik pravi, da se danes glasba ne prodaja več dobro in da se je zato ne splača več izdajati na albumih. Prav tako dodaja, da še sedaj ne ve natančno, zakaj se je pravzaprav odločil, da izda dva “26 East” albuma. Tu sta dva faktorja. Vztrajno prigovarjanje s strani založbe Frontiers Music Srl., in integracija dolgoletnega glasbenega tovariša Jima Peterika, ki je DeYounga dodatno vzpodbujal, da se ponovno loti komponiranja.

Seznam skladb na albumu “26 East: Vol 2” se glasi:
01. Hello Goodbye
02. Land of the Living
03. The Last Guitar Hero
04. Your Saving Grace
05. Proof of Heaven
06. Made for Each Other
07. There’s No Turning Back Time
08. St. Quarantine
09. So Little Did We Know
10. Always Time
11. Isle of Misanthrope
12. GIF

Predhodnik “26 East: Vol 1” (RockLine recenzija) je izšel 22. 5. 2020 in je prvi DeYoungov album po “One Hundred Years From Now”, ki je izšel leta 2009.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki