Dark Tranquillity razkrili imena novih članov

0 48

Švedski melodični death metalci Dark Tranquillity so sporočili, da sta kitarista Christopher Amott in Johan Reinholdz sedaj uradna člana skupine po tem, ko sta s skupino sodelovala od leta 2017 na koncertih.

Skupina pravi, da se s tem začne nov cikel. Začelo se je namreč tudi snemanje novega album. “V teh negotovih časih, vse kar lahko naredimo, da poskusimo usmeriti naše frustracije, strahove in tesnobo v glasbo in besedila. Izolacija je lahko močan motivator in mi smo dolžni, da naredimo najboljše iz tega”, pravijo Dark Tranquillity.

Omenjena kitarista, ki sodelujeta pri ustvarjanju albuma, imata malo morje izkušenj. Chris Amott je znan kot dolgoletni kitarist zasedbe Arch Enemy, vmes pa je tudi deloval v zasedbi Armageddon. Johan Reinholdz pa je poprej igral v skupinah Andromeda, Skyfire in Nonexist.

To pomeni tudi, da v Dark Tranquillity ne igra več dolgoletni kitarist Niklas Sundin, ki je bil v skupini od leta 1991, igral pa je na vseh albumih, znan pa je tudi kot avtor naslovnic DT albumov.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki