Decommissioned Forests predstavljajo single “A Comforting Uncertainty”

Decommissioned Forests 2022 (press/promo)
0 102

Decommissioned Forestsm, eksperimentalni elektronski trio, v katerem sodelujejo Daniel Vincent (The Ressonance Association), Max Rael (History of Guns) in Howard Gardner (Non-Bio), je izdal novi video za svoj najnovejši single A Comforting Uncertainty, ki ga lahko preverite spodaj.

Single A Comforting Uncertainty izhaja iz prihajajočega drugega studijskega albuma skupine z nazivom “Industry”, ki bo izšel 1. 4. 2022. Video je režiral in ustvaril Howard Gardner, v njem pa se pojavlja v središčni vlogi Rael kot državljan sveta v katerem so misli in čustva kontrolirana.

“Kinematični kratki film perfektno pooseblja mukotrpno vzdušje te tesnobne skladbe,” pravi Rael in dodaja: “Kar se mojega dela tiče, nastopam v tem videu v dveh vlogah. Na platnu in kot pripovedovalec.”

Seznam skladb na Decommissioned Forests albumu “Industry” je sledeč:
1. Ants Part 1: Our Last Supper
2. Triggers
3. Ants Part 2: Every Trauma Ever After
4. Spectral Kleptomania
5. Drop Brick
6. Dust Ashes and Other Ephemera
7. A Comforting Uncertainty
8. Ants Part 3: The Universe Is Unaware


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki