Deep Purple bodo izdali zbirko priredb “Turning To Crime”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 96

Deep Purple, ultimativne ikone rocka in eni izmed praočetov metala, pa tudi drugih variacij distorziranega šundra, napovedujejo za 26. 11. 2021 zbirko priredb z naslovom “Turning To Crime”.

Zadeva še ni uradno zunaj, se pa sklicujemo na objavo, ki se je pojavila na spletni strani francoske verige trgovin na drobno z nazivom FNAC, ki so jo med tem že zbrisali. Kaširano verzijo te FNAC objave lahko preverite TUKAJ.

Nov studijski dosežek skupine bo izšel pri založbi earMUSIC, kar lahko z gotovostjo preverite na tej lokaciji, na LP-ju pa se bodo znašli variacije velikih klasik rocka in glasbenih draguljev, vključno s skladbami, ki so jih originalno posneli mdr. Bob Dyan, Fletwood Mac, Bob Seger, Cream in The Yardbirds. Seznam vključenih priredb na kompilacijo, je predhodno pazljivo prečesalo vseh pet članov skupine.

Seznam skladb na “Turning To Crime” po poročanju FNAC se glasi:

01. Volume 1
02. 7 And 7 Is (LOVE)
03. Rockin’ Pneumonia And The Boogie Woogie Flu (Huey “Piano” Smith)
04. Oh Well (FLEETWOOD MAC)
05. Jenny Take A Ride! (MITCH RYDER & THE DETROIT WHEELS)
06. Watching The River Flow (Bob Dylan)
07. Let The Good Times Roll (Ray Charles & Quincy Jones)
08. Dixie Chicken (LITTLE FEAT)
09. Shapes Of Things (THE YARDBIRDS)
10. The Battle Of New Orleans (Lonnie Donegan/Johnny Horton)
11. Lucifer (BOB SEGER SYSTEM)
12. White Room (CREAM)
13. Caught In The Act (Medley)

Deep Purple so 7. 8. 2020, pri založbi earMUSIC, izdali zadnji studijski album z nazivom “Whoosh!” (RockLine recenzija).

Na fotografiji: Vokalist Ian Gillan med nastopom Deep Purple 1. 12. 2019 v avstrijskem Celovcu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki