Def Leppard aprila z novim DVDjem

0 84

Def Leppard bodo 24.aprila izdali koncertni dokument ‘London to Vegas’ v dveh različicah – 4 CD ploščki z glasbo in možnostjo dveh DVDjev ali dveh Blu-rayev.

Uraden opis izdaje: “Posebna deluxe izdaja, ki zajema dva enkratna nastopa! Leta 2018 so najboljši iz Sheffielda nastopili v londonski O2 Arena. Def Leppard so svoj prelomni album ‘Hysteria’ odigrali v celoti. Leta 2019 so se sveži vpisanci v Rock’n’roll dvorano slavnih vrnili v Las Vegas in v “mestu greha” odigrali spektakularni koncert z izjemnimi video zidovi, dvema odroma in odigranimi redkostmi ustvarili nepozabno koncertno doživetje. Paket bo seveda vseboval tudi bonus posnetke iz zaodrja koncertov.”

O nastopih v Vegasu, je frontman Jo Elliott povedal: “Bilo je zelo zabavno. V treh tednih smo odigrali dvanajst koncertov in tudi enkrat nismo ponovili setliste. Odigrali smo kar nekaj obskurne glasbe, ki jo nismo igrali že mnoga leta – na primer iz albuma ‘High ‘N’ Dry’ – katerih nismo igrali že kakih 25, 26 let, pa iz albuma ‘Pyromania’ in tudi nekatere skladbe, ki jih sploh še nikoli nismo igrali v živo. Res smo se zabavali z vsakovečernimi spremembami. Super občinstvo! Gre za največjo produkcijo v naši karieri. In spali smo v isti postelji tri tedne! (smeh)”

Def Leppard so prvič igrali serijo Vegaških nastopov pred sedmimi leti, ko so igrali v klubu Joint, tamkajšnjega Hard Rock hotela kot prva rock zasedba, ki se je podala na tako obliko nastopov.

Več informacij o izdaji pa bodo Def Leppard objavili jutri.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki