Delain predstavljajo video in single “Moth To A Flame”

Napalm Records 2022
0 71

Delain, nizozemska simfonično powermetalska inštitucija, napoveduje novi studijski album z naslovom “Dark Waters”. Spodaj je na voljo novi single in sicer za skladbo Moth To A Flame, ki ga spremlja tudi glasbeni video. Delain so pred časom predstavili singla Beneath in The Quest And The Curse.

Album “Dark Waters” je napovedan za 10. 2. 2023, pri avstrijski založbi Napalm Records, na njem pa se bo v vlogi nove pevke skupine prvič predstavila Diana Leah. Priključitev Diane so Delain že avgusta pospremili z izidom samostojnega singla The Quest And The Curse (spodaj).

Ob vodji skupine in glavnem komponistu ter klaviaturistu Martijnu Westerholtu ter Diani Leah, nahajajo v postavi ‘novih’ Delain še: originalni kitarist Ronald Landa in originalni bobnar Sander Zoer, ter še en nov član, basist Ludovico Cioffi.

Po napovedih skupine dostavlja novi album vse zaščitne znamke Delain: bombastično fraziranje, drzne orkestracije, elemente filmske glasbe, popa, elektronike in novitete, s čimer odpira skupina novo poglavje v karieri.

Album Dark Waters bo dostopen v vseh formatih, raznolikih varietetah le teh ter posebnih ‘svežnjih’, lahko ga že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Dark Waters” je sledeč:
1. Hideaway Paradise
2. The Quest And The Curse
3. Beneath
4. Mirror Of Night
5. Tainted Hearts
6. The Cold
7. Moth To A Flame
8. Queen Of Shadow
9. Invictus
10. Underland

Več o Delain:
http://www.delain.nl/
https://www.facebook.com/delainmusic
https://www.instagram.com/delainofficial


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki