Devin Townsend najavlja “By A Thread” tudi kot vinilni zaboj!

foto: NINA GRAD 2015
0 484

Devin Townsend, hiperaktivni in nespeči glasbeni genij, ki se trenutno mudi na novi evropski turneji na kateri predstavlja album “Empath” in smo ga pred dnevi prestregli na Dunaju, najavlja ponovni izid svojega famoznega koncertnega dokumenta “By A Thread – Live In London 2011”, ki bo izšel tako ekskluzivno po novem tudi prvič na vinilnem formatu!

“By A Thread” je izpšel prvič leta 2012 in zaokrožuje “četvorno” izvedbo albumov Ki, Addicted, Deconstruction in Ghost preko štirih koncertov v štirih večerih, ki jih je Devin izvedel v London. Prve tri na prizorišču ULU, medtem ko je album Ghost odigral na prizorišču Union Chapel.

Vsak izmed albumov bo izdan kot dvojni LP, obenem pa bosta v zaboj pritaknjena še dodatna vinila z vsemi izvedenimi koncertnimi dodatki (bisi). Vsi LP-ji bodo izdani v 180 g vinilih, zaboj bo spremljala bogato opremljena knjižica, s povsem novo spremno besedo, ki jo je posebej za to priložnost prispeval Devin osebno. Zvok izvirnikov je za to priložnost doživel tudi remasterizacijo.

“By A Thread – Live In London 2011” bo izšel 22.03.2020, preko Inside Out Music, vsem ki pa težko čakate na marec, nemara ublaži srčno bolečino dejstvo, da lahko ta Devinov koncertni dokument že pred-naročite.

Na fotografiji: Devin Townsend med nastopom Devin Townsend Project, dne 20.07.2015 v sklopu prvega dne tolminskega festivala Metaldays (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki