Devin Townsend predstavlja video in single “Lightworker”

DEVIN TOWNSEND 2022 (press/promo)
0 80

Devin Townsend, kanadski glasbeni genij, predstavlja tretji single in video v trilogiji singlov, in sicer za skladbo Lightworker, ki ga lahko predvajate spodaj. Gre za tretji video (v seriji treh napovedanih), ki jih je Devin posnel osebno med svojim letošnjim pohajkovanjem po Španiji.

S singlom Lightworker napoveduje glasbenik svoj težko pričakovani novi studijski album “Lightwork”, ki bo izšel na jutrišnji petek 28. 10. 2022, pri nemški založbi Insideout Music.  

“V zadnjih nekaj letih se je zgodilo mnogo stvari, to pa je glasba, ki je sem jo v tem času napisal,” razlaga Devin in dodaja: “V svoji osnovi je ‘Lightwork’ album, ki se znova osredotoča bolj na skladbe. Je bolj neposreden in bolj preprost v primerjavi z večino reči, ki sem jih komponiral pred časom. Po ‘Empath’ in ‘The Puzzle’, so se reči zasukale v nasprotno smer, v skladnje bolj tradicionalnih aranžmajev za album ‘Lightwork’.”

Naslovnico za novi album je ustvaril Travis Smith, s katerim je Devin v preteklosti pogosto sodeloval. Album “Lightwork” bo dostopen v več različnih verzijah, med njimi bo na razpolago tudi količinsko omejeni ‘de-luxe’ oražni trojni LP, dvojni CD in Blu-ray zaboj, ki bo vseboval albuma ‘Lightwork’ ter njegovega ‘temnega’ tovariša ‘Nightwork’ (obdelan v zvočni tehniki ‘5.1 stereo surround’). Album bo na razpolago tudi kot količinsko omejeni dvojni ‘artbook’ CD z Blu-rayem, količinsko omejeni dvojni ‘digipak’ CD, dvojni 180 gramski LP s CD-em, standardni ‘jewelcase’ CD ter v digitalnem formatu.

Album “Lightwork” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Lightwork” se glasi:
1. Moonpeople
2. Lightworker
3. Equinox
4. Call of the Void
5. Heartbreaker
6. Dimensions
7. Celestial Signals
8. Heavy Burden
9. Vacation
10. Children of God


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki