Devin Townsend pripravlja zbirko albumov “Devolution Series”

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 43

Devin Townsend, neumorni in neomajni kanadski glasbeni super-konan, ki trenutno piše in sklada material za nove studijske albume, močno pogreša turneje in svoje privržence.

Zato se je odločil posneti in izdati serijo koncertnih albumov, karantenskih albumov in obče zanimivih glasbenih projektov, s čimer želi zabavati svoje privržence tudi v času, ko ti čakajo na izid novega avtorskega materiala.

Devin komentira: “Tako smo prišli do “Devolution Series”, ki je vznemirljiva zbirka čudaškega in zanimivega materiala, za katerega si želim, da bi ga ljudje slišali, vendar pa ga obenem ne želim etiketirati kot “velik” oziroma “pomembnejši” material med siceršnjimi izdajami.”

“Ta serija izidov bo vsebovala vse karantenske skladbe in koncerte, kot tudi različne koncertne nastope, ki so se zgodili v preteklosti,” dodaja neusahljivi Devin.

“Prvi med temi izidi je remiksana in remasterizirana verzija “Live In Leeds” koncerta, ki je originalno izšel na “Empath” Ultimate Edition. Bil je zelo kul akustični koncert, zato si zasluži biti slišan in menim, da ga lahko izkoristimo kot uvodno predstavitev serije”, pravi hiperaktivni glasbenik.

“Trenutno sem popolnoma poglobljen v pisanje mojih novih projektov in zelo sem navdušen, da je temu tako. Naj vam poslušanje “Devolution Series” dostavi mnogo užitkov in olajša čakanje na mojo novo glasbo.”

“Live In Leeds” je bil doslej dostopen le kot video format, sedaj pa prehaja v zvočni/avdio format, imenovan “Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live in Leeds”, ki bo na voljo 19. 3. 2021.

Za ogrevanje je spodaj dostopen video akustične izvedbe skladbe “Hyperdrive (Live In Leeds 2019)”

“Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live in Leeds” bo dostopen v formatih: CD digipak, 180-gramski dvojni vinil (z dodanim albumom na CD-ju) in digitalno.

Seznam skladb na “Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live In Leeds” se glasi:
01. Intro (06:30)
02. Let It Roll (03:48)
03. Funeral (08:17)
04. Deadhead (07:51)
05. Ih-Ah! (04:44)
06. Love? (08:06)
07. Hyperdrive (04:27)
08. Terminal (04:58)
09. Coast (04:37)
10. Solar Winds (03:25)
11. Thing Beyond Things (04:34)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki