Dimmu Borgir predstavljajo priredbo Deep Purple klasike “Perfect Stranger”

Dimmu Borgir 2018 (press/promo)
0 27

Dimmu Borgir, norveške legende black metala, napovedujejo izid zbirke priredb z naslovom “Inspiratio Profanus”, ki bo izšla 8. 12. 2023, pri založbi Nuclear Blast Records.

Po zadnjih dveh uspešnih albumih “Abrahadabra” in “Eonian” bodo Dimmu Borgir na tak način obeležili 30. obletnico albumskih izdaj, zbirko “Inspiratio Profanus” pa je skupina že najavila pred časom s prvim singlom oziroma prvo priredbo za skladbo Black Metal, ki v izvirniku pripada Venom. Po novem predstavljajo Dimmu Borgir priredbo Deep Purple klasike Perfect Strangers. Obema priredbama lahko prisluhnete spodaj.

Silenoz pravi o zbirki “Inspiratio Profanus” sledeče: “Z veseljem napovedujemo izdajo albuma ‘Inspiratio Profanus’! Menili smo, da je napočil skrajni čas, da naposled zberemo na enem mestu in v enem paketu vse priredbe, ki smo jih naredili v preteklih letih in jim dodamo posodobljen mastering. Gre za zbirko, ki jasno izkazuje kdo vse je vplival na našo glasbo!”

“Inspiratio Profanus” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Inspiratio Profanus” je sledeč:
1. Black Metal (Venom)
2. Satan My Master (Bathory)
3. Dead Men Don’t Rape (G.G.F.H.)
4. Nocturnal Fear (Celtic Frost)
5. Burn In Hell (Twisted Sister)
6. Perfect Strangers (Deep Purple)
7. Metal Heart (Accept)
8. Nocturnal Fear (Celtically Processed) (Celtic Frost)


Dimmu Borgir – “Inspiratio Profanus” (kompilacija, Nuclear Blast Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki