Domači hrupneži Nikki Louder z novim ploščkom!

0 77

Po nekajletnem zatišju se domači noise rock favoriti Nikki Louder gromoglasno vračajo s tremi novimi komadi, ki so na istoimenski 7” mali vinilni plošči izšli pri domači založbi Moonlee Records danes, 3. julija 2020.

Koncept zasedbe Nikiki Louder kot power tria, ki stremi k maksimalni zvočni silovitosti, ostaja aktualen tudi na novem samonaslovljenem kratkometražcu. Trojico novih komadov zaznamuje zanje značilna zadimljena atmosfera na meji med Erosom in Tanatosom, nekje med kriki obupa, hrepenenja in ekstaze. Abstraktna asociativna besedila samo dodajo k enigmatičnosti. Ritmična bratska naveza je odgovorna za trdne vrtinčaste gruve, prebadajoči Severov vokal in raztegljivi disonančni zven njegove kitare pa skrbita za dinamično prehajanje med zapomnljivimi melodijami ter izbruhi amorfne distorzije. Intenziven, čuten in brezkompromisen hrupni trip, kot ga lahko pričarajo le Nikki Louder!

EPju “Nikki Louder” lahko prisluhnete tudi na uradnem Bandcamp profilu skupine!

Nikki Louder napovedujejo za 25. 8. 2020 tudi poseben promocijski koncert, ki je načrtovan na odrih letnega vrta Gala Hale v Ljubljani (Metelkova mesto).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki