Doro predstavlja video “True Metal Maniacs”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 36

Doro, znamenita nemška kraljica metala, je svoj novi studijski album “Conqueress – Forever Strong And Proud” s skupno 19. skladbami, izdala 27. 10. 2023, pri nemški založbi Nuclear Blast Records.

Spodaj je na voljo novi video za single True Metal Maniacs, ki izhaja iz albuma “Conqueress – Forever Strong And Proud”. Gre za eno izmed petih skladb, ki je bila doslej dostopna le na fizičnih formatih. To pa se bo spremenilo 1. 3. 2024, saj namerava Doro takrat izdati digitalni EP z naslovom “Conqueress – Extended”, ki bo vseboval teh pet skladb. Poleg True Metal Maniacs so to tudi Warlocks And Witches, Horns Up High, Heart In Pain in The Four Horsemen.

EP lahko že prednaročite.

Video za novi single oziroma omenjeno priredbo, ki ga lahko preverite spodaj, je znova režiral Bahne Beliaeff. Posnetki uporabljeni v videu izvirajo iz nastopov Doro na festivalih Wacken Open Air ter Monsters of Rock, kot tudi iz koncerta ob 40. obletnici kariere, ki je bil izpeljan v nemškem Düsseldorfu.

Z novim albumom praznuje Doro 40. let glasbene kariere. V ta namen je povabila k sodelovanju tudi posebne goste. Rob Halford sodeluje tako z Doro ne le pri duetu Total Eclipse Of The Heart, pač pa tudi pri priredbi Judas Priest izvirnika klasike Living After Midnight.

Album “Conqueress – Forever Strong And Proud” je bil posnet v različnih studiih (v Miamiju, New Yorku in Hamburgu).

“Conqueress – Forever Strong And Proud” je na razpolago v vseh bistvenih formatih ter mnogih variacijah. Mogoče ga je že naročiti.

Več o Doro:
Instagram: https://www.instagram.com/dorometalqueen
Facebook: https://www.facebook.com/DoroPeschOff…
TikTok: https://www.tiktok.com/@doropeschoffi…
Twitter: https://twitter.com/DoroOfficial
YouTube: @DORO-PESCH

Na fotografiji: Doro med nastopom 12. 7. 2018 v sklopu prvega dne festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006 -2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Doro – “Conqueress – Forever Strong And Proud” (Nuclear Blast Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki