Doug “dUg” Pinnick predstavlja video in single “Key Changer”!

dUg Pinnick 2021 (promo)
0 44

Doug “dUg” Pinnick, šef zasedbe King’s X, napoveduje za 15. 10. 2021 izid svojega petega studijskega albuma z naslovom “Joy Bomb”, ki bo izšel pri založbi Rat Pak Records. Gre za Pinnickov prvi solo album po letu 2013, ko je izšel njegov zadnji studijski album “Naked”. na novem albumu bo 13 novih avtorskih skladb.

Vsled promocije novega albuma predstavlja dUg prvi single in video za skladbo Key Changer, ki ga je režiral Jamie Brown iz studia Smoking Gun Productions in ga lahko preverite spodaj.

Album bo zelo raznolik. Od uvodnega ritmičnega groovy Jon Boy do nevarno hrustljavega Making Sense Of The Bones, ki sklene album, dokazuje Doug, da ga leta nikakor ne ustavljajo. Novi album bo zanimiv za tiste glasbene konzumente, ki poslušate takorekoč vse. Od Sly And Family Stone, do Black Sabbath in Rage Against The Machine. Na albumu bo tudi nekaj eksperimentalnih skladb, kot mdr.: I Can’t Fight This Feeling, Social Distancing in Long Live Love.

Seznam skladb na albumu “Joy Bomb” se glasi:
01. Jon Boy
02. A Long Way From Home
03. Key Changer
04. Equally Divided
05. I Can’t Fight This Feeling
06. Like A Wolf
07. Social Distancing
08. Love And Fear
09. Long Live Love
10. Slaves
11. The Poison
12. Making Sense Of The Bones
13. Like A Wolf (Reprise)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki