Duhovi predstavljajo Še eno ljubezensko pesem

0 242

Duhovi, slovenska art rock zasedba, ki jo vodi legendarni “Buldožerovec” Boris Bele in ki je lani pri založbi Croatia Records objavila album »Dobri duhovi prošlosti«, predstavlja novi singl z naslovom Še ena ljubezenska pesem.

Video za skladbo lahko v celoti pogledate spodaj.

Avtor skladbe je Franci Kokalj, nekdaj zelo popularen slovenski kantavtor, ki ga je poznala vsa tedanja Jugoslavija. Tisti, starejši, se ga spomnijo kot gosta skupine Buldožer, ko je izvajal lastno skladbo »Vodimo ljubav, a ne rat« in doživljal ovacije na odprti sceni. Povejmo še, da Franci Kokalj že več kot 30 let živi in dela v Ameriki, kjer se bolj kot glasbi posveča vizualni umetnosti. Poznavalci pravijo, da je eden od vidnejših video artistov današnje Amerike. Ko so ga Duhovi zaprosili, da jim tudi zrežira video spot za »Še eno ljubezensko pesem« je Franci, ki ga z Borisom Beletom še iz »buldožerskih« časov vežejo prijetni spomini, takoj privolil.

Duhovi – Še ena ljubezenska pesem (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki