D’Virgilio, Morse & Jennings (DM&J) predstavljajo single in video “Tiny Little Fires”

foto: Chad Hoerner 2023
0 36

Nick D’Virgilio (Big Big Train), Neal Morse (Transatlantic, NMB) & Ross Jennings (Haken, Novena), tri dobro znana imena iz progresivnorockovske scene na globalni ravni, so združili že leta 2021 kreativne sile in izdali skupaj studijski prvenec “Troika”.

Ta album je predstavil trio v akustični luči s poudarkom na implantaciji tri-delnih vokalnih harmonijah znotraj aranžiranja. Skupina je nedavno tega napovedala, da bo 10. 11. 2023, pri založbi Insideout Music izšel tudi drugi album tega projekta z naslovom “Sophomore”.

Album “Sophomore” bo dosegljiv v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite.

Skupina predstavlja po novem single in video za skladbo Tiny Little Fires. Video lahko preverite spodaj. Trio je pred mesecem dni že predstavil prvi single za skladbo Anywhere the Wind Blows.

Fantje so si začeli proti koncu leta 2022 pošiljati ideje v mp3 datotekah, ki so jih preizkušali kako funkcionirajo, potem pa izbrali deset skladb, ki so jih posneli že v letošnjem januarju.

Seznam skladb na albumu “Sophomore”:
1. Hard To Be Easy
2. Linger At The Edge Of My Memory
3. Tiny Little Fires
4. Right Where You Should Be
5. The Weary One
6. Mama
7. I’m Not Afraid
8. Weighs Me Down
9. Walking On Water
10. Anywhere The Wind Blows
11. Right Where You Should Be” (Alternative Version)*
12. The Weary One” (Alternative Version)*

*… dodatni skladbi


D’Virgilio, Morse & Jennings (DM&J) – “Sophomore” (Insideout Music, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki