Dynazty predstavljajo novi single in video “Advent”

Dynazty 2021 (promo/press)
0 78

Dynazty, švedski melodični metalci, predstavljajo novi single in video za skladbo Advent, s čimer napovedujejo nov studijski album, ki bo izšel v začetku prihodnje pomladi pri nemški založbi AFM Records.

“‘Advent‘ je priča naši surovi energiji, ki se je nakopičila v skupini, odkar je izšel naš zadnji album”, pravi Dynazty pevec Nils Molin. in dodaja: “Ko nam je pandemija preprečila koncertiranje v letu 2020, smo vse naše kreativne silnice usmerili v ustvarjanje absolutno najboljšega albuma in glasbene podobe samih sebe. In to smo dosegli. “Advent” je agresiven in oster prvi manifest ostalih stvar, ki mu sledijo!”

Glasbeni video za Advent so ustvarili v poljskem studiu Grupa 13 Režiser videa je Dariusz Szermanowicz, režiser fotografije Bartek Szydlowski.

Glasbo za Advert so napisali: Love Magnusson, Mikael Lavér in Nils Molin, ki je prispeval tudi besedila. Za produkcijo so poskrbeli Dynazty, za miks in masterizacijo pa legendarni danski zvočni guru Jacob Hansen.

Sngle lahko že pretočite.

Dynazty lahko sledite na:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5deRB…
Apple Music: https://itunes.apple.com/artist/dynaz...
Facebook: https://www.facebook.com/dynaztyband/
Instagram: https://www.instagram.com/dynazty_off...
Uradna spletna stran: https://www.dynazty.com

#Dynazty #Amaranthe #PrettyMaids #HEAT #ModernMelodicMetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki