Eclipse predstavljajo “Driving One Of Your Cars” single!

Eclipse
0 73

Eclipse, švedski melodični rockerji, predstavljajo novi single za skladbo ‘Driving One Of Your Cars’, ki jo lahko predvajate spodaj.

Skladbo Driving One Of Your Cars je originalno posnela kantavtorica Lisa Miskovsky. Skladba je v pomladi 2001 postala velik hit na Švedskem. Eclipse so to skladbo premierno izvajali na svojem karantenskem koncertu “Eclipse Live From the Quarantine”, v prejšnjo sredo, 25.03.2020, sedaj pa je na voljo tudi studijska verzija te priredbe.

Pevec skupine Eclipse Erik Martensson komentira: “Jasno se spominjam trenutka ko sem prvič slišal to skladbo. Bil sem ravno v avtu v Stockholmu, ko se je skladba pričela predvajati na radiu. Pravzaprav sem moral odviti na kraj in se ustaviti, da sem ji lahko v miru prisluhnil, tako dobra skladba je bila”.

Martensson je kakšnih deset let kasneje izvajal to skladbo v živo z Liso in od nekdaj sta preverjala opcije, da posnameta skladbo znova v svoji skupni verziji, do česar pa ni prišlo. “Ko smo se Eclipse pričeli “poigravati” z njo sedaj, to je skoraj 20. let po njenem izidu, smo kmalu dobili občutek, kot da je to naša skladba”, nadaljuje Martensson ter dodaja: “Ljubitelj naše skupine, ki te skladbe še ni slišal, bi z lahkoto menil da je to naša avtorska skladba. Upam, da se nekje nahaja kakšna skupina, ki ji ne gre iz glave kakšna od naših starih skladb in se jo odloči nekoč posneti znova v svoji režiji, kot smo mi skladbo Driving One Of Your Cars.”

Sledite Eclipse:
https://www.eclipsemania.com/
https://www.instagram.com/eclipse_sweden/
https://www.facebook.com/EclipseSweden/
https://spoti.fi/2ZfHtHG

Na fotografiji: Erik Mårtensson med nastopom Eclipse, dne 12.07.2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Eclipse – Driving One Of Your Cars (orig. Lisa Miskovsky, avdio)
Eclipse – Driving One Of Your Cars (naslovnica singla)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki