Electric Mob predstavljajo single in video “Love Cage”

Frontiers Music Sr. 2022
0 63

Electric Mob, brazilski melodični hard rockerji, predstavljajo video za novi single Love Cage, ki ga lahko preverite spodaj. Video za single Love Cage je režiral Jan Mayer.

Love Cage izhaja iz novega albuma skupine “2 Make U Cry & Dance”, ki je napovedan za 27. 1. 2023, pri založbi Frontiers Music Srl. Electric Mob so že oktobra napovedali novi album s prvim singlom in videom za skladbo The Sun Is Falling, ki ga je režiral Estanis Neto (spodaj).

Novi album “2 Make U Cry & Dance” lahko že prednaročite.

Electric Mob so v brazilskem mestu Curitiba leta 2016 ustanovili Renan Zonta (vokal), Ben Hur Auwarter (kitara), Yuri Elero (bas kitara) in André Leister (bobni), skupina pa pridobi poslušalca hipoma na svojo stran, saj razvija grabežljivo zvočno in izvedbeno eksplozivnost.

Potem, ko je Renan Zonta požel trenutek slave na resničnostnem šovu “The Voice Brazil”, je skupini leta 2017 uspelo spraviti skupaj in posneti štiri skladbe, ki so našle mesto na EP-ju “Leave A Scar” (2017). Ta je požel odlične glasbene kritike. To je odprlo skupini vrata do založbe Frontiers Music Srl., ki je leta 2019 sklenila z Electric Mob pogodbo za izdajo več albumov. Sredi julija 2020 je tako izšel album “Discharge”.

Znan je seznam skladb na albumu “2 Make U Cry & Dance”:
1. Sun Is Falling Down
2. Will Shine
3. IT’S GONNA HURT
4. By The Name Of (nanana)
5. Soul Stealer
6. 4 Letters
7. Locked n Loaded
8. Saddest Funk Ever
9. Thy Kingdom Come
10. Love Cage
11. WATCH ME (I’m Today’s News)

Electric Mob so:
Renan Zonta – vokal
Ben Hur Auwarter – kitara
Yuri Elero – bas kitara
André Leister – bobni

Socialna omrežja:
http://electricmob.com.br/
https://www.facebook.com/electricmob/
https://www.instagram.com/electricmob/
https://www.youtube.com/channel/UCzTC…

@Electric Mob @Renan Zonta


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki