Enemy Eyes (ft. Johnny Gioeli) predstavljajo video in single “Peace And The Glory”

Frontiers Music Srl. 2022
0 28

Enemy Eyes je novi melodičnometalski projekt, za katerim stoji italijanska založba Frontiers Music Srl., najavlja studijski prvenec “History’s Hand”, ki bo izšel 18. 11. 2022.

Projekt je zanimiv po tem, da v njem sodeluje ameriški vokalist Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell, Crush 40). Johnny se trenutno ukvarja z zaključnimi finesami vezanimi na Enemy Eyes prvenec. Tako je pred časom že izšel za prvo pokušino single Here We Are, sedaj pa je na voljo tudi single in video za skladbo Peace And the Glory (spodaj).

Ta album nosi simboličen pomen za Gioelija. Bo namreč jubilejni stoti v njegovi glasbeni karieri, ki traja več dekad. V njej je Johnny mdr. nanizal tudi albume multi-platinastih in zlatih certifikatov.

K sodelovanju v projektu se je vključil tudi nekdanji Rage kitarist Marcos Rodriguez.

Johnny Gioeli je prvič opozoril nase skupaj s svojim bratom in kitaristom Joeyem v zasedbi Hardline. Sama skupina ne bi bila tako posebna v kolikor v njej ne bi sodeloval tudi Journey kitarist Neil Schon, ki je posnel s Hardline prvenec “Double Eclipse” (1992). Johnny je še danes na čelu Hardline, kot njen edini originalni član, skupina pa je zadnji album “Heart, Mind And Soul” izdala v lanskem letu. Obenem je Johnny Gioeli tudi permanentni vokalist v spremljevalni ekipi nemškega hard rock kitarista Axla Rudija Pella in sodeluje z njim vse od leta 1998 dalje. Od istega leta dalje sodeluje Johnny tudi v japonsko-ameriški formaciji Crush 40. Svoj samostojni studijski prvenec “One Voice” je Johnny Gioeli izdal leta 2018.

Znan je seznam skladb na albumu:
1. Here We Are
2. History’s Hand
3. Peace And Glory
4. The Chase
5. Preying On Your Weakness
6. What You Say
7. What I Believe
8. The Dream Is Gone
9. The Miracle In You
10. Broken
11. Rat Race

Zasedba:
Johnny Gioeli – vokal
Marcos Rodriguez – kitara
Alessandro Del Vecchio – bas kitara, klaviature
Fabio Alessandrini – bobni

Socialna omrežja:
https://www.facebook.com/enemyeyes
https://www.instagram.com/enemy.eyes
https://www.enemyeyes.com
https://www.facebook.com/johnnygioeli…
https://www.instagram.com/johnnygioeli/
https://twitter.com/crush40johnny

#EnemyEyes #MelodicMetal #JohnnyGioeli #FrontiersRecords


https://www.youtube.com/watch?v=we67YfDjIEc
https://youtu.be/jV_4j6d25R8
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki