džeZZva, Ljubljana (Dagara) Slovenija

 džeZZva
Ljubljana, restavracija Dagara, Slovenija
četrtek, 23. 2. 2023

FaceBook dogodek!

Po razprodanem Fado & Tango koncertu zasedbe Mascara Quartet se ZZ koncerti s svojim World Music & Jazz programom v ljubljanski Balkan Fusion restavraciji Dagara nadaljujejo.

Tokrat vas vabimo na hipnotično imeniten koncert in fascinantno muziciranje zasedbe, ki se razdaja na enkraten način.

džeZZva je prekmurski kvartet, ki deluje od leta 2010 ter razvija svoj lasten avtorski slog glasbe, v katerega vključujejo tako panonske glasbene motive, kakor tudi določene ljudske glasbene motive Prekmurja, katerim vlivajo svoj lasten avtorski pridih.

Njihova glasba je tako univerzalna, da navdušuje tako glasbene poznavalce, kakor tudi poslušalce, ki so še do včeraj menili, da ne marajo jazza ali improvizirane glasbe.

Izšel je njihov 4. album z naslovom “Clearnes” / ČISTOST.

Skladbe, katerih avtorji so člani skupine Dejan Berden – klavir in sintetizator, Iztok Rodež – kitare in zvočne slike, Tadej Kampl – električni bas in kontrabas in Miran Celec – bobni, zvončki, offset plošče in ostali efekti zaobjemajo zadnje obdobje njihovega ustvarjanja.

vstopnina: 14 eur
rezervacija: edinaedna@gmail.com
Povabljeni in dobrodošli ljubitelji dobre glasbe, sproščene atmosfere in toplega ambienta!
DaGaRa / Stegne 13c v Ljubljani

Date

Feb 23 2023
Expired!

Time

20:00 - 23:00
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki