Lenny Kravitz, Pulj (Pula), Arena, Hrvaška

Lenny Kravitz prihaja v puljski Amfiteater!

LENNY KRAVITZ
nedelja, 28. julija 2024
Pulj (Pula), Arena (Amfiteater), Hrvaška

Napoved velike svetovne turneje ‘Blue Electric Light”!

Vstopnice v prodaji od 8. decembra 2023 in 11. 00 ure dalje na sistemih:
Eventim.si
Eventim.hr

FaceBook dogodek!

Novi album in njegov prvi dvojni LP “Blue Electric Light” izide 15. 2. 2024.
Album lahko naročite TUKAJ!
Zunaj je novi single TK 421, ki ga lahko preverite TUKAJ!

Po okroglih trinajstih letih se eden izmed najdlje delujočih sodobnih glasbenikov vrača pred hrvaško publiko! Govora je o ameriškem rock zvezdniku Lenny Kravitzu, ki bo nastopil v puljskem Amfiteatru 28. 7. 2924, v sklopu velike svetovne turneje “Blue Electric Light”.

Brezčasen. Eksploziven. Romantičen. Navdihujoč. To so besede, ki perfektno opišejo “Blue Electric Light” – 12. studijski album Lenny Kravitza. Album je skomponiran in posnet v njegovem studiu na Bahamih, z njim pa je enkrat več potrdil veščino svoje unikatne ‘deep-soul rock ‘n roll’ kreativnosti. Glede na to da teče beseda o neumorni kreativni sili – glasbenik, komponist, producent, igralec, avtor in oblikovalec Lenny, nadaljuje svojo globalno dinamiko prisotnosti v glasbi, umetnosti in v kulturi. “Blue Electric Light” je strastna zbirka skladb in najnovejši doprinos tega glasbenika, katerega edinstveni slog ne preneha navdihovati milijone privržencev po celem svetu. Na albumu še posebej izstopa Kravitzev talent komponiranja, produkcije in multi-instrumentalista, saj je sam napisal album in na njem odigral večino instrumentov, ob sodelovanju z dolgoletnim kitaristom Craigom Rossom. Splet dvanajstih skladb albuma vzdržujejo glasbeno zapuščino njegovega žanrskega pionirstva, ki je čvrsto ukoreninjen v energiji 21. stoletja.

Več informacij glede razporeda turneje in datumih ter o prodaji vstopnic lahko najdete tudi na uradni spletni strani https://lennykravitz.com ter na družbenih omrežjih: FacebookInstagramTik Tok in X.

Vstopnice za puljski koncert krenejo v prodajo že ta petek 8. 12. 2023, ob 11.00 uri, zagotovite pa si jo lahko na vseh prodajnih mestih Eventima, kot tudi na uradnim spletnih straneh https://www.eventim.si/ in  www.eventim.hr.


 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Jul 28 2024

Time

20:00 - 23:30

Location

Arena Pula
Flavijevska ul. bb, 52100, Pula, Hrvaška
NuCoast Concerts Croatia

Organizer

NuCoast Concerts Croatia
Website
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063568622982
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki