Evergrey predstavljajo video “All I Have”

0 181

Evergrey, švedski progresivni metalci, ki so 25.01.2019 pri založbi AFM izdali nov studijski album “The Atlantic”, predstavljajo novi video in sicer za skladbo All I Have.

Video lahko pogledate spodaj!

Skupina je skrb za mastering in miks tudi tokrat prepustila Jacobu Hansenu, ki je svoje delo odlično opravil tudi na 2014 izdanemu albumu ‘Hymns for the Broken’ ter 2016 izdanemu ‘The Storm Within’.

Na ‘The Atlantic’ so pevec/tekstopisec Tom S. Englund, kitarist Henrik Danhage, basist Johan Niemann, bobnar Jonas Ekhdal in klaviaturist Rikard Zander še enkrat dokazali njihovo odličnost nenavadnega in inovativnega progresivnega sloga in bodo z novim albumom dokončali triologijo albumov o avanturi, ki ji pravimo življenje in jo je skupina pričela leta 2014 z ‘Hymns for the Broken’.

“Tako kot ‘Hymns for the Broken’ in njegov naslednjik ‘The Storm Within’, tudi novi album govori o dogodkih in doživetjih v naših življenjih,” je povedal Eglund. “Govori o naših razmerjih, lepoti in temačnosti, o bogatstvu in bedi, o ljubezni, sovraštvu, veselju in vsem povezanim s tem. Življenje je kot popotovanje po oceanu na poti do oddaljenih obal.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki