Evil Invaders predstavljajo single in video “Die For Me”

foto: Tim Tronckoe 2022
0 122

Evil Invaders, belgijski speed in heavy metal revitalisti, predstavljajo po prvem singlu In Deepest Black ter drugem za skladbo Sledgehammer Justice, še tretjega Die For Me. Vsi trije singli, ki jih spremljajo tudi uradni glasbeni videi in ki jih lahko preverite spodaj, izhajajo iz prihajajočega novega studijskega albuma “Shattered Reflection”, ki izide v petek, 1. 4. 2022, pri avstrijski založbi Napalm Records. Album “Shattered Reflection” lahko že prednaročite.

Vokalist, kitarist in šef skupine Evil Invaders Joe pravi v zvezi z novim singlom Die For Me sledeče: “’Die For Me’ je bila prva video skripta, ki sem jo napisal še preden smo posneli video. Delo z ekipo, ki je prispevala vizualni aspekt same skladbe na način, kot sem si sam zamišljal v glavi, je bilo naravnost fenomenalno. Skladba nosi sama po sebi močno rock’n’roll vibracijo ter je polna jeze in norosti, ki smo ju vmešali poleg. Med skladanjem te skladbe so se odpirala vrata v mračne kotičke mojega uma …. Sedaj pa mi povej kaj boš storil ….”

Seznam skladb na “Shattered Reflection” se glasi:
1. Hissing In Crescendo
2. Die For Me
3. In Deepest Black
4. Sledgehammer Justice
6. Forgotten Memories
7. Realm of Shadows
8. Eternal Darkness
9. My World
10. Aeon
11. The Circle

Evil Invaders so:
Joe – vokal & kitara
Senne Jacobs – bobni
Max – kitara
Joeri – bas kitara

Koristne informacije:
Website: www.evilinvaders.be
Facebook: www.facebook.com/evilinvaders
Instagram: www.instagram.com/evilinvadersbe
Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/4bMhB…
Twitter: twitter.com/evilinvadersbe


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki