Exit Eden predstavljajo video in single “Run!” (ft. Marko Hietala)

foto: Stephan Heilemann 2023
0 39

Exit Eden, simfonična metalska superzasedba, v katerih so združile svoje vokalne talente tri pevke Clémentine Delauney (Visions Of Atlantis), Anna Brunner (League Of Distortion) in Marina La Torraca (Phantom Elite), napoveduje za 12. 1. 2024 izid drugega studijskega albuma z naslovom “Femmes Fatales”, ki je napovedan pri avstrijski založbi Napalm Records.

Na novem Exit Eden albumu se bo nahajal svež avtorski material, kot tudi priredbe nekaterih znanih mednarodnih uspešnic, in sicer: It’s a Sin (Pet Shop Boys), Separate Ways (Journey), Desanchantée (Mylène Farmer), Poison (Alice Cooper), Alone (Heart) in Kayleigh (Marilion).

Po Exit Eden prvencu “Rhapsodies In Black” (2017), ki je zasedel na nemški nacionalni glasbeni lestvici 15. mesto, medtem ko so izdani videi in singli nanizali milijone ogledov, se trio vrača z novim singom Run!, na katerem sodeluje finski glasbeni genij, multi-instrumentalist, producent in vokalist Marko Hietala (ex-Nightwish). Avtorja novega singla za skladbo Run! sta Anna Brunner in Hannes Braun (Kissin’ Dynamite).

Album “Femmes Fatales” bo dostopen v vseh bistvenih formatih, različnih varietetah ter svežnjih. Lahko ga že prednaročite.

Na albumu “Femmes Fatales” se bodo znašle sledeče kompozicije:
1. Femme Fatale
2. It’s A Sin
3. Run! (feat. Marko Hietala)
4. Separate Ways
5. Buried In The Past
6. Désenchantée
7. Dying In My Dreams
8. Poison
9. Alone
10. Hold Back Your Fear
11. Kayleigh
12. Elysium


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki