Feuerschwanz predstavljajo novi video in single “Die Letzte Schlacht”

0 760

Feuerschwanz, nemški srednjeveški in folk metalci, predstavljajo novi single in video za skladbo “Die Letzte Schlacht” (slovensko “zadnja bitka”), ki ga lahko predvajate spodaj.

Nemška burkaška zasedba, je v lanskem maju spravila od sebe zadnji in še vedno aktualni studijski album z naslovom “Das elfte Gebot” (slovensko: ‘enajsta zapoved’), pri avstrijski založbi Napalm Records, s katerega prihaja tudi zgoraj omenjeni single. “Das elfte Gebot” je za skupino, ki meša štrene izključno na vrhu nemških, švicarskih in avstrijskih glasbenih lestvic, do tega dne najuspešnejši studijski album.

Video so ustvarili pri Dream Film Factory za kamero je poskrbel Svenja Metzner.

Feurschwanz pravijo v zvezi z videom sledeče: “Je palček – bojevnik (nemško: ‘Kampfzwerg’), je glavna figura figura fantazijske zgodbe, ali le kosmati, bradati in dobrovoljni pivec piva? Mi pravimo oboje. Priklonite se mračnemu kralju rudnikov, zlatih zakladov in podzemnih soban z našo zadnjo potegavščino!”

Skupina, ki bo v januarju 2022 krenila na skupno turnejo z Warkings in se ustavi 21. 1. 2022 tudi v avstrijskem Grazu (Dom Im Berg), nadaljuje: “Posnetek za video izvira iz legendarnega virtualnega koncerta imenovanega “Die Letzte Schlacht” (zadnji boj), ko smo ob svitu zore jutra, po neprespani ledeni januarski noči izginili v svetlečih pečicah, ki jih je koval palček, da rešimo ostanke videoposnetkov, ki izvirajo iz podzemlja.”

Feuerschwanz lahko spremljate na sledečih povezavah
Facebook: https://www.facebook.com/feuerschwanz/
Instagram: https://www.instagram.com/feuerschwan…
Twitter: https://twitter.com/metundmiezen


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki