Tygers Of Pan Tang predstavljajo video in single “What You Say”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 57

Tygers Of Pan Tang, znamenite N.W.O.B.H.M. legende, ki so v pretekli petek, točneje 28. 5. 2021, pri danski založbi Mighty Music, izdali nov kompilacijski album z naslovom “Majors And Minors”, predstavljajo še nikdar izdano novo skladbo oziroma single What You Say, ki ga spremlja tudi video (spodaj).

RockLine recenzijo albuma “Majors And Minors” lahko preberete TUKAJ.

Album “Majors And Minors” lahko naročite na: www.targetshop.dk/tygers-of-pan-tang

Skupina nadaljuje s tem albumom tradicijo izbora skladb, ki so bile ustvarjene v zadnjem obdobju njenega delovanja točneje zadnjih osmih letih. Pri tem ne gre zgolj za “best of” značaj kompilacije, pač pa je skupina mislila tudi na želje najbolj gorečih in lojalnih privržencev, zlasti zbirateljev, pa tudi tistih, ki so nemara pogrešili zadnje albume skupine.

Tygers Of Pan Tang so verjetno najbolj znani po hitu Love Potion No.9, ki izhaja iz njihovega albuma “The Cage” (1982) in se je prodal v 200.000 kopijah. Album je na glasbenih lestvicah Velike Britanije prinesel skupini tudi dve uvrstitvi med najboljših 50 hitov.

Na fotografiji: Originalni kitarist Robb Weir (levo) in vokalist Jacopo Meille (desno) med nastopom Tygers Of Pan Tang 13. 7. 2018, v sklopu festivala Bang Your Head!!!, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki