Final Page so izdali studijski prvenec “Daydream”

Final Page 2022 (press/promo, via Facebook)
0 250

Final Page, ljubljanski rockerji, so 29. 2 2024 izdali studijski prvenec z naslovom “Daydream”. Spodaj lahko prisluhnete celotnemu albumu.

Začetki Final Page segajo na gimnazijo Moste kjer je bil band tudi ustanovljen. Po večletnem glasbenem popotovanju izdajamo svoj prvi album Daydream. V skupini Final Page navdihujejo: Vanja Rok Vrtovec – multiinstrumentalist, tekstopisec, vokalist, basist ter večinski avtor albuma, ki vam ga ponosno predstavljamo, vokalist in frontman Luka Škrabec, ki z rjovečim vokalom in samozavestno prezenco ogreje še najhladnejši prostor, bobnar Maj Kobilica, mučitelj vsega, kar se tolče, ki bi ga lahko poimenovali kar človeški metronom ter kitarist Grega Vrečar, mojster šestih strun.

Album Daydream vsebuje tako catchy refrene in unikatne kitice, kot kompleksnejše rock ritme, s katerimi se poslušalec seznani preko osmih unikatnih skladb. Če se podrobneje poglobimo v naslovnico lahko opazimo, da se število učencev v učilnici ujema s številom skladb, kar pomeni, da ima vsaka skladba svoj karakter. Lahko ugotovite katera pesem pripada komu?

Več informacij:
Final Page – YouTube
Facebook
Final Page band
Final Page Band (@finalpageband) • Instagram photos and videos


Final Page – “Daydream” (Samozaložba, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki