Flotsam And Jetsam odpovedali krajšo ameriško turnejo!

Flotsam And Jetsam 2021 (press/promo)
0 24

Thrasherji Flotsam and Jetsam iz Phoenixa so zaradi slabe prodaje vstopnic odpovedali deset koncertov na vzhodu ZDA. V uradni izjavi na svoji uradni FB strani je skupina zapisala:

“Priča smo pravi logistični nočni mori, ko smo poskušali zagotoviti prevoz in izbrati ekipo za krajšo turnejo. Trenutno je na turnejah toliko odličnih skupin, da je izvedba turneje na tako zelo zasičenem trgu težka. Povrhu vsega je še eden izmed ključnih članov ekipe, ki nas spremlja na turnejah, iz neznanih razlogov odpovedal udeležbo, vsekakor pa je bila kaplja preko roba ugotovitev, da se vstopnice za naše predvidene koncerte zelo slabo prodajajo. Vsekakor si ne želimo, da bi organizatorji izgubili denar, zato bomo turnejo prestavili na čas, ki bo zanje bolj prikladen. Privržencem, ki so nas nameravali obiskati na teh datumih, se opravičujemo in upamo, da se kmalu vidimo na turneji.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki