Flotsam And Jetsam predstavljajo single “Burned My Bridges”

foto: Shane Eckart 2024
0 42

Flotsam And Jetsam, kultna thrash metalska zasedba iz ameriške Arizone, bodo v letošnjem letu izdali nov studijski album z naslovom “I Am The Weapon”. Album bo izšel pri nemški založbi AFM Records in bo skupno 15. studijski album skupine, izdan do tega dne.

Naslednik albuma “Blood In The Water” iz leta 2021, bo izšel 13. 9. 2024 in bo dostopen v vseh formatih. Album je že mogoče prednaročiti.

Skupina predstavlja tako že svoj tretji single iz novega albuma, in sicer za skladbo Burned My Bridges. Pred tem so Flotsam And Jetsam predstavili singla Primal in naslovno skladbo novega albuma. Vsi singli so na voljo spodaj.

24. 5. 2024 je izšel v količinsko striktno omejenem številu ponatis albuma “Flotsam And Jetsam” iz leta 2016. Gre za ponatis albuma na dvojnem ‘brezbarvnem’ vinilnem formatu.

Album “I Am The Weapon” je znova miksal in masteriziral Jacob Hansen, naslovnico zanj pa je prispeval ponovno Andy Pilkington (Very Metal Art).

Seznam skladb na albumu “I Am The Weapon” je sledeč:
1. A New Kind Of Hero
2. Primal
3. I Am The Weapon
4. Burned My Bridges
5. The Head Of The Snake
6. Beneath The Shadows
7. Gates Of Hell
8. Cold Steel Lights
9. Kings Of The Underworld
10. Running Through The Fire
11. Black Wings


Flotsam And Jetsam – “I Am The Weapon” (AFM Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki