FM predstavljajo video za skladbo “Superstar”

0 84

FM, kultni AOR prvaki iz Velike Britanije, ki bodo svoj skupno že 12. studijski album “Synchronized”, izdali 22.05.2020, pri založbi Frontiers Music Srl. s katerim bodo nasledili v letu 2018 izdani predhodnik “Atomic Generation”, predstavljajo novi video in single za skladbo Superstar.

Video lahko zavrtite spodaj!

“Zelo sem ponosen na ta album”, pravi pevec skupine Steve Overland in dodaja: “Resnično izkazuje vso moč, ki jo ima skupina v smislu komponiranja in izvedbe, hkrati pa se naslanja na naše izročilo osemdesetih, kot pooseblja tudi naš značaj v letu 2020!”

“To je moj najljubši FM album do tega dne,” nadaljuje kitarist skupine Jim Kirpatrick ter dodaja: “Skupina se je na tem albumu resnično izkazala in prekosila samo sebe!” Klaviaturist skupine Jem Davis, pa nadaljuje: “To je albumski “vlakec smrti” za letošnje leto, zato se skrbno namestite in uživajte v njegovi vožnji!”

Skupina je prav tako že izdala dva videa iz prihajajočega novega albuma in sicer za skladbo Broken, kot tudi za naslovno “Synchronized”, ki ju je izdala sredi lanskega marca (Broken) oziroma konec letošnjega februarja (naslovna skladba). Prav tako ju lahko predvajate in preverite spodaj!

“Synchronized” lahko že prednaročite, vsi ki boste album naročili preko uradne spletne trgovine skupine FM, boste prejeli podpisano kopijo svojega CDja.

Seznam skladb na “Synchronized” se glasi:
1. Synchronized
2. Superstar
3. Best Of Times
4. Ghost Of You And I
5. Broken
6. Change For The Better
7. End Of Days
8. Pray
9. Walk Through The Fire
10. Hell Or High Water
11. Angels Cried
12. Ready For Me


FM – Superstar (uradni video)
FM – Broken (uradni video)
FM – Synchronized (uradni video)
FM – Synchronized (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki