Frank Zappa bo deležen še ene knjižne publikacije!

foto: Ed Caraeff / Getty Images
0 70

Frank Zappa bo upodobljen v novi knjigi. Tokrat se nanaša na njegova potikanja po skandinavskem koncu Evrope, njen naslov pa se glasi “Frank Zappa – The Nordic Stories”.

Knjiga bo izšla pri norveški založbi Absolutt Publishing, obsega pa koncertne podvige legendarnega glasbenika na Švedskem, Finskem, Danskem in Norveškem. Tekste so prispevali privrženci Franka Zappe, ki so se z glasbenikom srečevali na njegovih koncertnih obiskih v Skandinaviji in svoje memoare skrbno zapisovali ter beležili. Gre za neverjetno kolekcijo zgodb, anekdot, intervjuje v in drugih pričevanj, ki obsegajo vse skandinavske turneje Franka Zappe med letoma 1967 in 1988. Knjiga bo založena tudi z 250 nikdar objavljenimi fotografijami.

Knjiga je napisana v angleškem jeziku in obsega 256 strani. Ves material je zbral in uredil Norvežan Erland Bekkelund, ob pomoči ključnih poznavalcev Franka Zappe, ti so: Danca Ole Lysgaard in Søren Gaden, Finec Matti Laipio in Šved Cege Berglund.

Knjigo “Frank Zappa – The Nordic Stories” lahko že naročite!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki