Future Islands predstavljajo video in single “The Thief”

foto: Frank Hamilton
0 52

Težko pričakovani album britanske indie rock zasedbe Future Islands z naslovom “People Who Aren’t There Anymore” je izšel 26. januarja pri založbi 4AD.

Skupina, ki je v fazi promocije novega studijskega albuma že poskrbela za serijo singlov in videov: Say Goodbye, Deep in the Night‘, King of Sweden, ‘Peach, ‘The Tower’ in ‘The Fight’, predstavlja še en video, in sicer za skladbo The Thief. Video lahko preverite spodaj

Future Islands so edinstveni in prepoznavni že od njihovih začetkov, s Herringovim izrazitim vokalom, osvetljenimi melodijami Gerrita Welmersa in nabitimi ritmi Williama Cashiona in Michaela Lowryja. Ta glasbeno vokalna in ritmična simbioza se ni spremenila pri pesmi “People Who Aren’t There Anymore”, toda nikoli prej skupina ni zvenela tako empatično in Herring tako integriran, s tem, kar poje in kakor zvenijo, v odličnem glasbenem mozaiku.

“People Who Aren’t There Anymore“, sedmi album zasedbe, napoveduje novo poglavje za Future Islands, ki kljub ustanovitvi pred skoraj dvema desetletjema še naprej izzivajo sebe in drug drugega. Medtem ko so v preteklosti sledili himnam z naraščajočo energijo, so se tokrat obrnili vase in odklenili novo raven glasbene razposajenosti.

Novi album sta koproducirala Future Islands in Steve Wright, miksala pa Wright in Chris Coady. Na voljo bo digitalno, na CD-ju, kaseti in standardnem črnem vinilu, prozornem vinilu (samo indie maloprodaja) ter rumeno-črnem vinilu z alternativnimi umetninami (4AD/D2C ekskluzivno).

Naročila so na voljo TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki