Gazpacho predstavljajo koncertni video in single “Winter Is Never”

Kscope Records 2020
0 83

Gazpacho, norveški progresivni rockerji, napovedujejo novi koncertni dokument, ki se imenuje “Fireworking at St. Croix” in bo izšel ta petek, točneje 11. 3. 2022, v več različnih formatih CD, 2LP, Blu-ray, digitalno ter v še posebno vabljivi (in količinsko omejeni nakladi) verziji četvernega diska. Različne formate koncertnega dokumenta bodo spremljale tudi prilagojene naslovnice in ovitke (spodaj), pri čemer bo posebna (razširjena 4CD izdaja) vsebovala knjižico na 48. straneh in drugačno naslovnico.

Spodaj lahko preverite nov koncertni video in single za skladbo Winter Is Never, ki izhaja iz novega koncertnega dokumenta. Sredi lanskega decembra je skupina predstavila koncertno verzijo skladbe Fireworker, ki je v letošnjem februarju sledil koncertni single Antique. Oba sta prav tako dostopna spodaj.

“Fireworking at St. Croix”, ki bo izšel pri založbi Kscope Records, lahko že prednaročite.

Koncertni dokument izvira iz nastopa skupine 25. 10. 2020 v pogojih ‘lockdowna’ oziroma izolacije. K originalnemu koncertnemu posnetku je skupina dodala še pol ure dodatnega materiala. Album je remiksan v ‘5.1 surround’ zvočni obdelavi. Blu-ray verzija vsebuje tudi dve uri in pol dodatnega materiala, vključujoč promo videe, intervjuje in dodatni koncertni posnetek, ki je bil posnet na zadnji dan “Soyuz” turneje iz leta 2019.

Seznam skladb na novem koncertnem dokumentu skupine se glasi:
1. Space Cowboy
2. Hourglass
3. Fireworker
4. Antique
5. Sapien
6. Substitute For Murder
7. The Walk Part I
8. The Walk Part II
9. Winter Is Never

Uradni FaceBook profil skupine!

RockLine recenzijo albuma “Fireworker” lahko preberete TUKAJ!

Več dodatnih koristnih informacij:
http://gazpachoworld.com/
https://crystalspotlight.com/


 

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki