Generation Radio predstavljajo video in single “Angels”

Frontiers Music Srl. 2022
0 27

Generation Radio, je novi glasbeni projekt, ki je nastal na iniciativo italijanske založbe Frontiers Music Srl. in ki je 12. 8. 2022 izdal istoimenski samostojni studijski prvenec, predstavlja video in single za skladbo Angels, ki ga lahko preverite spodaj.

Gre za novo super rock skupino, ki združuje neslutene talente dveh dveh glasbenih veteranov: Jaya DeMarcusa, sicer dobitnika dveh Grammyjev, ki je znan po sodelovanju v country formaciji Rascal Flatts, ter Jasona Scheffa, ki je več kot trideset let opravljal vlogo basista in pevca, pri legendarni ameriški multi-platinasti rock zasedbi Chicago.

Poleg se je priključil tudi bobnar in vokalist Deen Castronovo, sicer znova priključeni član k AOR legendarm Journey, ki bobna tudi za Revolution Saints ter kitarista Chris Rodriguez in Tom Yankton.

V glasbenem oziru naj bi ta formacija potešila apetite privržencev klasičnega AOR-a, se pravi da se Generation Radio naslanjajo slog Journey, pa tudi Chicago.

Znan je seznam skladb na albumu “Generation Radio”, in sicer:
1. Why Are You Calling Me Now?
2. Angels
3. All Night To Get There
4. I Hope You Find It
5. Time To Let It Go
6. Lights Go Out In Paradise
7. Don’t Go 8. Smoking
9. Anything But Us
10. Waiting On Your Sunshine
11. Finally Got It Right

Album lahko že naročite.

Generation Radio lahko sledite na:
https://www.facebook.com/GenerationRadioBand
https://www.instagram.com/generationradioband/
https://twitter.com/genradioband
https://www.generationradio.net/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki