Grave ostali čez noč brez dveh članov postave!

Grave logo (via Facebook, 2024)
0 49

Grave, dolgoživi švedski veterani death metala, so tako rekoč čez noč ostali brez dveh članov postave.

Kitarist Mika Lagrén in basist Tobias Cristiansson sta šefu skupine Oli Lindgrenu namreč sporočila, da skupino zapuščata.

Glede na to, da Grave delujejo kot kvartet, so z izgubo dveh članov malodane razpadli. Ob Lindgrenu, ki vleče voz vse od leta 1988 dalje, je ostal le še bobnar Tomas Lagrén. Ta se je Grave pridružil leta 2018.

Vsa reč se je očitno zgodila precej nepričakovano, kar je razvidno iz kasnejše uradne objave Ole Lindgrena (izvirnik spodaj), ki je v njej mdr. zapisal, da je skupina glede na dano situacijo v novem letu dolžna uperiti vse sile v to, da sploh obstane in da se obnovi. Ola mdr. dodaja, da se je skupina zaradi tega popolnoma distancirala do slehernih koncertnih nastopov v letu 2024.

Oba, Lagrén in Cristiansson, sta se Grave pridružila leta 2010 in se vpisala na dva studijska albuma: “Endless Procession Of Souls” (2012) in “Out Of Respect For The Dead” (2015).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki